Адеми во Малта се заблагодарил за признавањето под уставно име

Од владината прес служба информираат дека за време на посетата на министерот за дијаспора Едмонд Адеми на Република Малта, покрај другите средби на високо ниво, денес била остварена средба и со министерот...

13 февруари, 2018 @ 19:55 часот