Граѓанско новинарство – објави текст

Имаш свој став за актуелни теми и состојби во македонското општество? Те засега нечија политика или одлука? Не ти се допаѓа како е уредена твојата улица, општина и град? Ти пречи ниската еколошка свест кај граѓаните и институциите? Пишувај и рамислувај гласно, прати ни го твојот став, отворено писмо, анализа, а ние ќе се погрижиме тоа да допре до македонската јавност.
Уредништвото на порталот Македонија 365 особено ги охрабрува младите луѓе на возраст од 18 до 35 години да се вклучат со своите прогресивни идеи и ставови за актуелностите и темите кои ги засегаат во македонското општество.
Сите текстови претходно се проверуваат од тимот на Македонија 365 пред да бидат објавени.
Форматот на документот може да биде Word, PDF или TXT. Македонија 365 го задржува правото да не објави текст, доколку смета дека не се почитувани условите за користење на веб страницата.
Доколку имате некаков проблем при испраќањето на Вашите материјали, можете да ни ги испратите и дирекно на следнава е-маил адреса – [email protected] и притоа ќе сметаме дека сте се согласиле со условите на користење.

Се согласувам со условите на користење и ги имам прочитано истите.