Шилегов ги повика граѓаните да пријават оган на отворено

Граѓаните од денеска на бесплатната телефонска линија 193 деноноќно може да пријавуваат огнови кои што горат на отворено и придонесуваат за загадување на воздухот. Оваа активност, која е дел од краткорочните...

14 декември, 2017 @ 16:16 часот