Советниците од ВМРО-ДПМНЕ ја напуштија седницата на Советот на општина Крива Паланка

Советниците од коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ во Крива Паланка ја напуштија денешната седница на општинскиот Совет во знак на поддршка на, како што истакнаа, притворените за настаните во Собранието...

14 декември, 2017 @ 16:22 часот