Координативна средба за загадувањето во главниот град

Министерот за животна средина и просторно планирање Садула Дураку и заменик министерот Јани Макрадули денеска ќе одржат состанок за координирање и усогласување на активностите за намалување на загадувањето...

8 ноември, 2017 @ 9:34 часот

Јавното обвинителство истражува изборни нерегуларности по допрен глас

Комисијата за следење на евентуални изборни нерегуларности при Јавното обвинителство на Република Македонија продолжува да ги следи случувањата во врска со изборите и гласањето, се до заокружување...

23 октомври, 2017 @ 19:59 часот