Кинезите потрошија 25 милијарди долари за Денот на самците

Годишниот настан за осамени срца сега е четири пати поголем од Црниот петок и Сајбер понеделник, најголемиот ден за купување во календарот на САД. Купувачите потрошиле повеќе од 25 милијарди долари...

13 ноември, 2017 @ 14:22 часот

ВИДЕО: Претставен трејлерот за новата тв серија „Македонија“

„Јaдран филм доел“ со гордост го претставува трејлерот-от на играната серија „Македонија“ која е специфична љубовна приказна, каде главен актер е американски продуцент кој доаѓа во Македонија за...

12 ноември, 2017 @ 12:36 часот

ВИДЕО: Како да отворите стегната тегла без нож и без мака?

Со помош на овие трикови сега за десетина секунди брзо и лесно можете да го отворите секој капак. Понекогаш е тешко да се отвори тегла па се случува и да се откажеме од теглата мед, ајвар или краставички...

11 ноември, 2017 @ 12:21 часот

Дигиталната трансформација станува реалност благодарение на Dell

На форумот претставниците од Dell ги претставија најновите пронајдоци и иновации на компанијата,  нови платформи, клауд системи и технологии кои се доказ дека веќе живееме во ера на дигитална трансформација...

25 октомври, 2017 @ 15:47 часот