ИНТЕРВЈУ со Мето Колоски, претседател на ОМД: Грција не сака решавање на проблемот со името, Македонија треба да бара прием во ОН под уставното име

Грција не сака да го реши проблемот со името. Ако сакаше да го реши, ќе го решеше во 1992-1993 година, а не тогаш да ни става економско ембарго и да ја уназади Македонија економски. Македонскиот народ добро...

27 март, 2018 @ 11:04 часот

ИНТЕРВЈУ со Стефан Влахов Мицов: Македонскиот пат кон ЕУ личи на носење јагне во трло волци

Со професорот и потпретседател на партијата „Единствена Македонија“ Стефан Влахов Мицов разговаравме за актуелната внатрешна и надворешна македонска политика, за алтернативите околу ЕУ и НАТО,...

10 март, 2018 @ 11:29 часот

ИНТЕРВЈУ со Леонид Савин, советникот на Путин: Ако Македонија побара, ќе добие било каква помош од Русија!

На покана од новоименуваната партија „Единствена Македонија“, во нашата земја изминатиот викенд гостуваше еден од главните советници на рускиот претседател Владимир Путин, светскиот експерт за...

5 март, 2018 @ 22:14 часот

ИНТЕРВЈУ со Ристе Ристевски, Македонецот кој произведува светски бренд на пури „Јас сум крал“

Ристе Ристевски е нашинец кој живее во Чикаго, Соединетите Американски Држави. Тој е основач на брендот пури „Јас сум крал“, кој веќе е светски познат и признат, а се ужива на сите континенти. Во ексклузивно...

17 јануари, 2018 @ 10:25 часот