Премиерот Зоран Заев и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска на работна посета во Штип

5 април, 2018 | 9:02 часот | 678 прикажувања |

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска денес  ќе бидат во работна посета на Штип.

Во рамки на оваа посета премиерот Заев, министерката Царовска и градоначалникот на општина Штип, Благој Бочварски ќе оставарат работна средба со работодавачи, претставници на бизнис секторот од штипскиот регион.