Две лица убиени во Кисела Вода при обид за грабеж на менувачница

27 ноември, 2017 | 17:55 часот | 613 прикажувања |

Две лица се убиени во обид да ограбат менувачница во скопска Кисела Вода, во близина на споменикот Тодор Александров.

МВР потврди дека имало пукање и дека екипи на Брза помош и вештаци се упатиле на местото на инцидентот.