Точно напладне СЈО ќе одржи прес конференција

21 март, 2018 | 9:36 часот | 498 прикажувања |

Специјалното јавно обвинителство денеска во 12.00 часот ќе одржи прес конференција, која е најавена на веб страната на ова Обвинителство.

Нема информација која ќе биде темата на денешната прес конференција.