Делови од Кисела Вода утре ќе останат без електрична енергија

19 март, 2018 | 9:30 часот | 767 прикажувања |

Делови од Општината Кисела Вода утре, во времетраење од неколку часа ќе останат без електрична енергија.

ЕВН најави дека без струја ќе останат корисниците од улицата Милан Мијалковиќ во период од 9 до 14 часот.

Прекин на електричната енергија ќе има и на улицата Банско број 3, во период, од 9 до 12 часот.