Грчева: Македонија не смее да биде заложник на уценетата влада и политичари

14 март, 2018 | 17:22 часот | 2.037 прикажувања |

На криминален начин, со кршење на Деловникот на Собранието, тајфата го донесе законот за јазици. Ова не е Собрание, ние не го признаваме за наше. Македонија не смее да биде заложник на уценетата влада и на уценетите политичари. Марш багро од нашата земја. Одете и бидете земјани, гуштери, што и да сакате. Македонци не сте. А Законот ќе се врати назад!

(фејсбук статус на Солза Грчева)