Шилегов: ВИП кабини во жичарницата до Водно

25 ноември, 2017 | 12:18 часот | 526 прикажувања |

Петре Шилегов, градоначалник на град Скопје, на својот профил на Фејсбук, објави фотографии од ВИП кабини за жицарницата на Водно кои, како што напиша, не биле за општа употреба.

„Не бил само Мерцедесот. ВИП кабините на жицарницата, кои не се за општа употреба“, напиша Шилегов на својот профил на Фејсбук.