Запалена фотографија од Заев на протестите во Австралија

4 март, 2018 | 11:54 часот | 1.106 прикажувања |

На протестот на иселениците во Австралија за зачувување на уставното име,  неколку демонстранти облечени во патриотска облека со знамето на етничка Македонија при пеење на песната „Оган да го гори“  запалија фотографија на премиерот Зоран Заев.

Демонстранти од Австралија палат слика од Заев

Posted by Ana Cukla on Sunday, March 4, 2018