Погледнете што најавија Тврдокорните во врска со отстранувањето на споменикот на Александар Македонски

1 март, 2018 | 8:16 часот | 2.268 прикажувања |

Тврдокорни е македонска национална организација чија единствена цел е одбрана на националните интереси на Македонија кои се загрозени.

Тие на својот фејсбук профил во врска со отстранувањето на споменикот на Александар Македонски најавија блокирање на аеродромот.