Одлуката на Шилегов е градскиот мерцедес да се продаде

26 февруари, 2018 | 9:18 часот | 621 прикажувања |

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов, одлучи да го продаде мерцедесот што го наследи од својот колега, Коце Трајановски.

Автомобилот бил стар, со поминати 14.000 километри, небезбеден за животната средина, речиси нефункционален, рекол градоначалникот.

Шилегов го користи своето сопствено возило за извршување на службени работи.