ВИДЕО: Српски пратеник гаѓаше колега со компјутерско глувче

21 ноември, 2017 | 20:30 часот | 634 прикажувања |

Во српското Собрание денеска се случил инцидент. Лидерот на српската партија Двери, Бошко Обрадовиќ, со компјутерско глувче го гаѓаше претседателот на Одборот за административни прашања, Александар Мартиновиќ.

Инцидентот се случил откако Мартиновиќ му го одзел зборот на Обрадовиќ, кој се пријавил за збор.