ВИДЕО: „Despacito“ во поинакво издание

20 февруари, 2018 | 11:02 часот | 518 прикажувања |

Мегахитот од минатата година „Despacito“ во поинакво издание, во изведба на Peter Bence.

Погледнете како звучи: