Хит на социјалните мрежи

14 февруари, 2018 | 12:47 часот | 597 прикажувања |

Последните неколку години постојат поделени мислења за тоа на денешен ден 14.2 кој празник да се празнува, дали Св. Труфун празникот на виното и лозарите, или Валентајн празник на љубовта.

Ставовите се поделени, некои сметаат дека треба да се празнува само Св. Трифун бидејќи Валентајн не е наш празник туку тој е измислица на западниот свет, други го слават Валентај со чаша вино.

На социјалните мрежи се појави забавно видео, погледнете да видете кој празник го слави овој човек.