Кумановка убиена во Сирија

14 февруари, 2018 | 12:07 часот | 547 прикажувања |

Во Сирија е убиена кумановка, припадничка на групата Исламска држава. Веста ја потврдиле блиски роднини, пишува порталот „Реалити“

Taa од дома заминала пред четири години, а подоцна се дознало дека е во Сирија во редовите на Исламска држава.