Питачите во Дубаи можат да заработат до 60.000 евра

10 февруари, 2018 | 13:18 часот | 590 прикажувања |

Дубаи е богат град и во него питачите можат да заработат и мало богатство односно до 60.000 евра во месец.

Постојат банди од Азија и Саудиска Арабија што испраќат питачи во Дубаи да заработуваат 3 месеци, и потоа им ги одзимаат парите што ги заработиле.

Питачењето во Дубаи е забрането, но и покрај тоа богатите се мета на овие „професионалци“ кои ги уверуваат во нивните тешки животни приказни.