Грчева: „Горнамакедонија“ повеќе личи на лозинка, отколку на име на држава

4 февруари, 2018 | 0:39 часот | 2.686 прикажувања |

Ова последново име на Нимиц, Горнамакедонија, по зборовите на една моја духовита пријателка, личи на лозинка (password). Уште бројче и фали за комплетна безбедност (од НАТО). Јас не знам како воопшто некој преговара со тие престапници кои кршат секое меѓународно право. Се молат за уште некој пасворд да ни измислат?

(фејсбук статус на Солза Грчева)