ВИДЕО: Македонска пародија на мегахитот New Rules од Dua Lipa

3 февруари, 2018 | 22:27 часот | 657 прикажувања |

Светскиот мегахит New Rules на Dua Lipa доби и македонска верзија. Станува збор за пародија на познатиот хит, а како изгледа тоа на македонски, погледнете од следното видео: