ВИДЕО: Смеење до солзи, Паљото ја буди Битола!

3 февруари, 2018 | 19:54 часот | 1.162 прикажувања |

Видеото во кое битолчанецот Зоран Лазаровски-Паљо е претставен како сонцето од цртаниот филм „Телетабиси“ и гласно вика „Битола разбуди се“ буквално растура на социјалните мрежи.

Лазаровски изјави дека и тој утрово бил пријатно изненаден кога го видел видеото, а кое му го поставиле на неговиот Фејсбук профил.