ФОТО: Ивана му кажа „да“ на градоначалникот на Карпош, Стефан Богоев

3 февруари, 2018 | 0:44 часот | 1.587 прикажувања |

„Со еден глас за, Ивана избра ДА.“

Со ваков текст градоначалникот на Карпош Стефан Богоев ја објави фотографијата со својата девојка Ивана Анѓеловска која вечерва ја запросил.