Разбојништво во Скопје

28 јануари, 2018 | 16:13 часот | 560 прикажувања |

На 28.01.2018 околу 02.30 часот во Скопје во аптека на ул.„Московска“, непознато машко лице со закана со нож извршил разбојништво над вработениот, при што го одзело дневниот промет.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот и целосно расчистување на случајот.