27 јануари – Свети Сава, неработен за граѓаните од српската заедница

22 јануари, 2018 | 18:44 часот | 10.127 прикажувања |

Свети Сава – 27 јануари 2018 година (сабота) е неработен ден за граѓаните припадници на српската заедница во Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на граѓаните припадници на српската заедница во Република Македонија им го честитаат празникот Свети Сава.