Исчезната е 20-годишна девојка од Гостивар

16 јануари, 2018 | 11:14 часот | 792 прикажувања |

Исчезна 20 годишна девојка од Гостивар. Во Полициската станица Гостивар 42-годишниот А.Ф. пријавил дека на 14 јануари од домот во непознат правец се оддалечила неговата 20-годишна ќерка А.Ј.

Полицијата презема мерки за нејзино пронаоѓање.