Загревање пред ЕП во Хрватска: Македонските ракометари како на видео игра

29 декември, 2017 | 20:01 часот | 573 прикажувања |

Европската куќа на ракометот, по традиција, пред секој континентален собир ги подготвува љубителите на ракометот.

Годинава ЕХФ подготви видео изненадување за сите земји кои ќе учествуваат на собирот во Хрватска.

Погледнете како е претставена нашата најсилна ракометна репрезентација: