Руска амбасада: Зголемено руско влијание во Македонија за празниците

29 декември, 2017 | 15:16 часот | 1.108 прикажувања |

Руската амбасада во Македонија на „Твитер“ објави шеговит коментар дека за празниците во Македонија ќе има зголемено руско влијание.

Во прилог од Амбасадата објавија фотографија од руска салата.