Првиот ден од новата година неработен за сите граѓани

25 декември, 2017 | 15:48 часот | 766 прикажувања |

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците на РМ, 1 јануари 2018 година (понеделник) е неработен ден за сите граѓани.

Истовремено, министерството на граѓаните на Република Македонија им честита Нова година.