Полициска акција во повеќе угостителски објекти и ноќни клубови во Скопје

12 ноември, 2017 | 12:28 часот | 477 прикажувања |

Полициjата доцна ноќта кон неделата излезе во акциски контроли во објектите низ главниот град Скопје, чија цел биле угостителски објекти, ноќни клубови, агенции за обезбедување и други објекти.

Од Министерството за внатрешни работи сѐ уште нема официјална потврда, но најавена е прес-коференција подоцна во текот на денот.