Времена измена на сообраќајот Кичево-Охрид

20 декември, 2017 | 10:29 часот | 644 прикажувања |

Времена измена на сообраќај со девијации – преминување од една коловозна лента во друга ќе биде воведена од утре на магистралниот пат А2 патен правец Кичево – Охрид (Пресека – Песочан).

Како што соопштија од „Македонија пат“, за воведувањето на измената веќе е поставена соодветна сообраќајна сигнализација.

Според известувањето добиено од АД „Илинден Струга“, изведувач на градежните работи, овој режим на сообраќај ќе трае до нивното завршување.