ВИДЕО: Како да отворите стегната тегла без нож и без мака?

11 ноември, 2017 | 12:21 часот | 669 прикажувања |

Со помош на овие трикови сега за десетина секунди брзо и лесно можете да го отворите секој капак.

Понекогаш е тешко да се отвори тегла па се случува и да се откажеме од теглата мед, ајвар или краставички само поради тоа што не може да ја отвориме.

Сега постои полесен начин. Ставете го делот на теглата каде што се наоѓа капакот, под млаз топла вода, поради топлината ккапакот ќе омекне и ќе се отвори многу лесно.

Погледнете: