Без струја делови на Чаир и Сарај

21 јуни, 2018 | 9:27 часот | 891 прикажувања |

Денес поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија од 8.30 до 14.30 часот ќе останат корисниците од дел од улицата Архиепископ Ангелариј, поточно објектите во околината на горниот влез во Старата чаршија, општина Чаир. – исвестуваат од „ЕВН Македонија“ АД

Од 9 до 14 часот без струја ќе бидат корисниците од село Рашче, општина Сарај.