Шилегов се пофали на Фејсбук дека го исчистил ѓубрето после митингот на опозицијата

3 јуни, 2018 | 11:04 часот | 2.372 прикажувања |

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов утрово на социјалната мрежа Фејсбук се пофали дека го службите на градот го исчистиле ѓубрето кое било оставено од вчерашниот протест на опозицијата пред зградата на Владата на Република Македонија.

„Го исчистивме ѓубрето. Како и секогаш“, напиша Шилегов.