Премиерот Зоран Заев придржуван од министрите денес ќе одржи прес конференција

30 мај, 2018 | 8:41 часот | 765 прикажувања |

Премиерот Зоран Заев придружуван од министрите во 10часот ќе одржи прес конферениција во дворот на Владата на која се очекува да даде отчет за сработеното во првата година од владеење.

Настанот ќе се одржи во пресрет на годишнината од изборот на Владата на премиерот Заев и е предвидено да биде во дворот на владиниот објект, кај споменикот на ослободителите на градот Скопје.