Патот во националниот парк „Галичица“ отворен за сообраќај

30 април, 2018 | 10:40 часот | 473 прикажувања |

Регионалниот пат Трпејца – Царина низ национален парк Галичица од денеска се отвара за сообраќај за сите видови моторни возила со вкупна тежина до 3.5 тони, соопшти ЈП „Македонија пат“.