Денот на трудот – 1 мај, неработен за сите граѓани

24 април, 2018 | 11:08 часот | 596 прикажувања |

Денот на трудот 1 Мај 2018 година (вторник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани во Република Македонија им го честита Денот на трудот.