ИНТЕРВЈУ со Ристе Ристевски, Македонецот кој произведува светски бренд на пури „Јас сум крал“

Ристе Ристевски е нашинец кој живее во Чикаго, Соединетите Американски Држави. Тој е основач на брендот пури „Јас сум крал“, кој веќе е светски познат и признат, а се ужива на сите континенти. Во ексклузивно...

17 јануари, 2018 @ 10:25 часот